Dalis Dobrota
Správce
Počet příspěvků: 17

Už asi cca 2 roky experimentuji na poli speciální výživy (soylent, keto, vitamíny). Dělám sám sobě pokusného králíka, neb mě k tomu před dvěma lety donutila nadváha a postupně se objevující zdravotní problémy. Snaha byla završena úspěchem, zhubnul jsem velmi výrazně a vymizely prakticky všechny problémy, nemluvě o tom, že se cítím výrazně lépe. Nakonec jsem se během pátrání po internetu dostal až na stránky stalemladi.cz a hodlal otestovat téma antioxidanty. Připomínám, že jsem naprostý laik, ovšem s odvahou zkoušet nové věci, čas ukáže, zda fungují či ne.

Tento díl ebooku je asi nejpraktičtějším, poněvadž obsahuje tabulku antioxidantů, vhodnou pro začátečníky (tj. těch antioxidantů je asi moře a za široké spektrum cen). Doporučené přípravky užívám asi cca 3 měsíce, a na mě konkrétně účinkují velice dobře (více energie a bdělosti přes den, skoro to připomíná takový lehký rauch:)). Antioxidanty většinou objednávám přímo z Ameriky, jejich kvalita vypadá dobře a většinou nabízejí vyšší hodnoty účinných látek než u nás nabízené za stejné ceny. Zakoupil jsem i další díl ebooku, který nebyl levný, a přesto investice se mi vyplatila, beru to jako investici do zdraví, která narozdíl od jiných není pomíjivá. Vzhledem k tomu, že jsme každý unikát z hlediska tělesného i duševního, budou asi ty antioxidanty fungovat na každého individuálně.

Je jasné, že k dobrým informacím se dostává těžko, na internetu seznamů i postupů na zpomalení stárnutí vygooglí člověk nepočítaně. Autorovi DD děkuji za to, že si dává práci s články a osvětou, které jsou založeny na odzkoušených vědeckých poznatcích. Věřím mu, protože účinky antioxidantů pozitivně cítím na vlastním těle.