• Autor
    Příspěvky
  • Erika
    Počet příspěvků: 0

    Dobrý deň, začínam postupne prelúskavať Vašu stránku stalemladi.cz, ale zasekla som sa pri tukoch. Chcela by som sa spýtať:1. Ako je to s panenským olivovým olejom pri používaní IBA za studena,spúšťa v tele zápalové reakcie? 2. V čom je problém pri rybom oleji, spracovanie ho robí škodlivým,alebo státie v kapsuliach?3. Čo poviete na tento, je zlý?Mám doma fľašku tak či ho mám vyhodiť? https://sk.pipingrock.com/krill-oil/krill-oil-1000-mg-60-softgels-980 4. Ak zjem napr.konzervu sardinky vo vlastnej šťave, údenú makrelu,je to bezpečné, alebo v tele bude oxidovať aj olej z nich?5.Avokádo obsahuje aký druh oleja, odporúčate ho jesť ?6. A ako je to s konzumáciou celých orechov a semien?(mandle, vlašské,slnečnicové semienka, tekvicove). Ďakujem ak si nájdete čas mi odpísať, odkedy som sa dostala k Vášmu článku, stále nad tým premýšľam, aj som hľadala odpovede na nete, ale ak bolo aj niečo napísané, bolo to na mňa moc odborné a nerozumula som tomu.Ďakujem

  • Dalis Dobrota
    Správce
    Počet příspěvků: 13

    To jste jmenovala zbytečně drahé oleje bez přínosu. Jednak máte článek o řepkovém oleji, to platí i pro ostatní. Pak máte ebook Potraviny urychlující stárnutí, kde najdete odpovědi.`Klidně zavolejte, když se chcete na něco zeptat.

Odpověď na: oleje
Osobní informace: