Přišla mi zpráva od jednoho obchodníka, který nabízí přivýdělky a začínala předmětem...
Udržte si kondici!
Co je pro život nejdůležitější?.  5/2019
Ahoj, v minulém emailu milí příznivci {{ df_salution }}, bylo o podivuhodné čínské rostlině rdesno a o negativním účinku inzulínu na tloustnutí. Najdete je mezi předešlé newslettery.

Co je pro život nejdůležitější?
Přišla mi zpráva od jednoho obchodníka, který nabízí přivýdělky a začínala předmětem. 
Co je pro život nejdůležitější?

A pokračovala: 
asi se shodneme na tom, že nejdůležitější pro život je láska, zdraví a peníze. 

Takoví obchodníci na to jdou různě. Jedni tvrdí, že zdraví nejde koupit. Druzí zase říkají: "když onemocníte smrtelnou nemocí a nemáte peníze, ta umřete. A když máte peníze, tak si zaplatíte léčbu a uzdravíte se." 

Zkusme se zamyslet,

Jak se zdraví dá udržet

Když si odmyslíme vrozené nemoci a jsme celkem zdraví, tak přesto nás začnou ve vyšším věku trápit nemoci. V první vlně přichází menopauza /andropauza mezi 40-50 a s ní spojená únava, nesoustředěnost, deprese a ztráta chuti do života. 

V druhé vlně nejčastěji mezi 60-70 lety přicházejí choroby pohybového ústrojí, vysoký tlak nebo cukrovka, poruchy oběhové a močové soustavy, např. zvětšení prostaty, záněty kloubů, bolesti zad, aj. 


Existuje vůbec nějaká racionální metoda, jak příchod těch chorob zpomalit? 



Řekněte mi, který lék je nejlepší
Často vidím, jak lidi, aby ušetřili nekupují si multivitamín, ale jen některé (podle jejich názoru potřebné složky). Posledně lidi kupovali selenomethionin a boron zvlášť. Zkusme si spočítat na kolik by přišlo koupit si některé složky zvlášť.

Boron 100 cps, 192 Kč
Selen 100 cps 257 Kč 
Vitamín D3 na 90 dní 248 Kč
chtromium GTF 100 tablet 159 Kč 
B komplex na 90 dní 149 
Vitamín E 139 Kč, celkem 1144 Kč

KOUPIT

Two-per-day multivitamín 120 stojí tablety 745, kapsle 828 Kč
na 90 dní za 1118 Kč. 
Přitom je obsaženo ještě 11 složek zdarma, celkem to stojí půlku než každé zvlášť. Není nad vyvážený účinek. Zkuste multivitamín a pocítíte značné zlepšení zdraví! Můžete dělat i několikadenní přestávky, aby váš organismus nezpohodlněl. 
Nový objev, doplňky proti cukrovce podporují odbourávání tuku

Potravinové doplňky proti cukrovce nám mohou připadat jako zbytečné vyhazování peněz, když nám léky hradí pojišťovna.
Aktivátory AMPK snižují nejen hladinu inzulínu, zlepšují využití energie, ale i urychlují odstraňování viscerálního tuku, což antidiabetika od doktora neumějí. Po těch se tloustne. Aktivátory AMPK jsou např. 
Quercetin a hesperidin (ty jsou slabší)

O berberinu už pár lidí slyšelo. Ostatní jej vnímají jako lék na cukrovku. On umí mnohem víc. Prospívá u deprese, ztučnění jater, a bojuje s rakovinou

Zkušenosti s Fo-Ti 

Fo-Ti si koupilo víc zákazníků, protože rdesno mnohokvěté je nízkonákladový lék. A další nápor očekáváme potom, co balení využívají. U mně došlo k ohromné regeneraci, začal jsem se lépe pohybovat, vrátila se mi chuť na sex. Taky mě několik lidí z různých stran řeklo: "Co to máš s vlasama?". Říkám: "Tentokrát se mi vlasy povedly, správné množství tužidla.".
Ale když už mi víc lidí řeklo, že mám hustší vlasy, tak jsem je prohlížel, a skutečně na temeni hlavy, tam co bývají vlasy tenčí jako pápěří, mi vlasy zesílily. A teď mají po celé hlavě sytější barvu. Nejlepší na tom je, že se to stalo už za 10 dní užívání. Potěšující je, že v Česku to jinde nemají a když, tak za dvojnásobnou cenu.
Příště bude, co se sem nevešlo, o utlumení vlivu stressu na tloustnutí, aj.  


.
Facebook YouTube Twitter LinkedIn Instagram Pinterest Blog Google Plus
Děkuji a přeji prima dny
Dalis Dobrota    

tel: 608 701 619 , obchod: stalemladi.cz * dříve dobrotaprozdravi.cz, přidejte si info@stalemladi.cz do kontaktů, aby se vám novinky nesmazaly. 
Nedošel vám nějaký newsletter? Podívejte se na předchozí newslettery . Na stránkách a článcích o zdraví uvítám {{ df_salution }} vaše recenze a komentáře.
Ověřeno zákazníky
99% spokojenost
Garance nákupu
Vaše peníze jsou tu v bezpečí