Jarní únava, jak ji zvrátit a přeměnit v dostatek energie a elánu.
Udržte si kondici!
Co když lékař neumí pomoci?. 4/2019
Ahoj, v minulém emailu milí příznivci {{ df_salution }}, bylo o omlazujícím účinku Senolytic Activátoru a o prostředcích proti únavě. Najdete je mezi předešlé newslettery.

Když lékař neumí pomoci
Když lékař neumí pomoci, ještě nic není ztraceno. Za můj dlouhý život jsem poznal, že asi půlka lékařů to pořádně neumí. A divíte se?. Na lékaře chodí studovat takoví, co chtějí pomoct trpícím. Ale to ještě neznamená, že mají k tomu předpoklady. Vy si můžete zjistit, kdo je v oboru odborník, a toho navštívit. 

Léčitelé a jasnovidci na léčení moc nejsou. Mohou vám zjistit, co s vámi je, protože do vás vidí. Ale žádný neumí zpomalit stárnutí. Lidi sice vědí o antioxidantech. Představují si, že je to úplně jedno, který použijí. Podobně jako existují spousty kyselin (jablečná, vinná, octová, citronová) a všechny vám dokážou okyselit čaj.  Ale kdyby to šlo použít jakýkoliv nejprodávanější antioxidant a nestárnout, tak bychom měli kolem sebe víc mladých lidí. 
Podívejme se třeba na zakladatele Lifeextension
Podívejme se třeba na zakladatele Lifeextension Billa Faloona a Aubrey De Gray


Vidíte, že to jsou dědové, jeden o 7 let starší než já a druhý o 2 roky mladší než já. Oni si barví vlasy a nechávají si na plastice vyhlazovat pokožku, což já nedělám. Na nich jasně vidíte, že žádné omlazování není možné. Vyplatí se polykat léky proti stárnutí místo čekání na zázrak. 

Někdo se možná zeptá, proč já mládnu a odborníci stárnou?. Já se řídím prozkoumaným principem stárnutí z roku 1956. Polykám pilulky. Vím, že nic nového nebude objevené. Oni věří, že objeví něco lepšího. Vyčkávají a stárnou.  

Některé léky proti stárnutí mají navíc podivuhodné účinky. 


pomáhá zvládnout stres, tlumit nervozitu, napětí, nespavost
zvyšuje plodnost u mužů – podporuje počet a pohyblivost spermií
používá se na odstranění neplodnosti žen a zvýšení plodnosti
Oživuje sexuální vitalitu
zabraňuje vypadávání vlasů a šedým vlasům vrátí jejich přirozenou barvu
je účinný při zácpě, únavě, ekzémech
KOUPIT
mírní bolesti svalů, kloubů a šlach, regeneruje a posiluje svaly
působí kladně při ateroskleróze, snižuje cholesterol a vysoký krevní tlak
tlumí různé záněty, snižuje horečku
Nebezpečí vysokých hladin inzulínu 

Lifeextension magazín přináší v čísle  may 2019 článek o cukrovce. Komplikace cukrovky totiž pořicházejí, i když máte glukózu a glykovaný hemoglobin v pořádku. Škody páchá vysoká hladina inzulínu kvůli necitlivosti na inzulín. 
Vysokou hladinu mohou snížit aktivátory AMPK, což jsou např. metformin a 




Age Reversal - vracení času zpátky

Bill Faloon vychvaluje také Age Reversal. Krabiček Senolytic activátoru se skkutečně prodalo víc než sad proti stárnutí. Jen pro úplnost dodávám, že pravé omlazení to není, protože to musíte užívat pravidelně. Začněte sadou proti stárnutí.



Příště bude o léčivých dietách, které dokážou pomoci u metabolického syndromu, cukrovky, nadváhy, u autismu, duševních corob, aj.  
5% slevy v iHerb dostanete zadáním kupónu LOQ200  

.
Facebook YouTube Twitter LinkedIn Instagram Pinterest Blog Google Plus
Děkuji a přeji prima dny
Dalis Dobrota    

tel: 608 701 619 , obchod: http://www.stalemladi.cz/ * dříve dobrotaprozdravi.cz, přidejte si info@stalemladi.cz do kontaktů, aby se vám novinky nesmazaly. 
Nedošel vám nějaký newsletter? Podívejte se na předchozí newslettery . Na stránkách a článcích o zdraví uvítám {{ df_salution }} vaše recenze a komentáře.
Ověřeno zákazníky
99% spokojenost
Garance nákupu
Vaše peníze jsou tu v bezpečí