Dara Rolins varuje - stáří je zlé. Otevřete v novém okně
Jaké dobroty jí pan Dobrota? - 10/2019

Ahoj , přátelé, minule jste se mohli dočíst o jediné příčině všech chronických onemocnění a jak se ochránit před rakovinou když se jí bojíte. Podívejte se na předešlé newslettery. Protože se mě milí příznivci, , často ptáte na různé věci ze života, povím vám dnes o tom. 

.
Krátké novinky

Hořčík zlepšuje citlivost na inzulín u diabetu II. typu.  To znamená, že zmírňuje příznaky inzulínové rezistence.

Hořčík má protizánětlivé schopnosti - zmírňuje bolesti. 

.

 

Někteří stálí zákazníci chtěli vědět:   


Co za dobroty jí pan Dobrota?

 

Nevím jestli vás to bude zajímat. Já musím dodržovat náročnou dietu. Podle doktora Berga, když chcete zhubnout, musíte postupovat v souladu se svým metabolickým typem. Typy jsou 4. 

 

Jaterní typ se vyznačuje nedostatkem růstového hormonu 

Pankreatický typ se potýká přebytkem inzulínu 

Adrenální typ trápí nadbytek stressového hormonu kortizolu

Ovariální typ trpí přebytkem ženského hormonu estradiolu 

Já trpím všemi čtyřmi problémy najednou. Jiný na mém místě by to vzdal a očekával jak bude postupně kynout, až ho skolí srdeční příhoda. Nejsložitější je hubnutí při pankreatických problémech, tedy při cukrovce. Ostatní tři problémy se zlepší po zmenšení tukové tkáně. Tukové buňky totiž snižují tvorbu růstového hormonu, zrychlují tvorbu estradiolu a  a vytvářejí zánětlivé působky. 

Když máte inzulinovou rezistenci, vzniká paradoxní situace, že čím víc hladovíte, tím víc tloustnete. Je to tím, že při hladu se tvoří více inzulínu a inzulín podporuje růst tukových zásob. Existuje jen jedna a to dost náročná cesta: Ošálit organismus tím, že omezíte sacharidy, které stimulují inzulín a místo toho přijímáte energii ve formě tuků. 80% až 90% stravy musí tvořit tuky. Naštěstí je to myšleno 90% kalorické hodnoty. To znamená je 1/4 objemu jídla tvoří tuk.

 

O typech hubnutí se můžete dozvědět ź přednášky: 

A z čeho sestává ta vysokotuková dieta ketogenní, to už se sem nevejde, pokračování můžete sledovat příště. 


Příště bude článek: 

Hyperkalcémie z vitamínu D3 a vápníku. Nebezpečí pro učení, práceschopnost a vývoj kostry

Jak se před rakovinou ochránit?

Přečtěte si článek

článek: bojite-se-rakoviny-jak-se-pred-ni-ochranit/

Otevřít článek

Vitamín K2 200 µg

Vitamín K2 nabývá na popularitě, postupně klesá jeho cena. K úlevě od bolestí zad je dobré užívat vyšší dávky 200 µg a kombinovat je s podáváním hořčíku. Za cenu jako 100 µg

50 x 40 mg

2 krát silnější PQQ

PQQ už mnozí známe na podporu energie mitochondrií a na bystřejší myšlení. Někteří užívají 2 kapsle denně a pro ně tu je PQQ 40 mg. Zvýhodněné balení, jakobyste dostali 20 kapsí zdarma

Líbil se vám newsletter? Přepošlete ho známým
Děkuji Vám za pozornost a přeji prima dny
Dalis Dobrota
info@stalemladi.cz
608 701 619

obchod: stalemladi * dříve dobrotaprozdravi.cz, přidejte si info@stalemladi.cz do kontaktů, aby se vám novinky nesmazaly. Nedošel vám nějaký newsletter? Podívejte se na předchozí newslettery. Na stránkách a článcích o zdraví uvítám vaše recenze a komentáře.

Stále mladí 
Podéště 7, Ostrava 8
Czech Republic

Tento e-mail jste obdrželi, protože jste se zaregistrovali na našich webových stránkách, nebo jste u nás provedli nákup.

Odhlásit se