Popis

• zachycovač volných radikálů
• Standardizovaný na 6% oleuropeinu
• Podporuje regeneraci mitochondrií
• Vegan, Non-GMO
• Rodinný podnik od roku 1968
• Zaručená kvalita GMP


tento výrobek u dodavatele
stojí jen 70% zdejší ceny
M

 

Vlastnosti extraktu z olivových listů

Olivovník (Olea europaea) je po tisíciletí nedílnou součástí kultury Středního východu středomořské diety. Tradiční bylinkáři podávali lity formou čaje, jedly se i plody. Olivové listy mají nejvyšší schopnost zachycovat volné radikály oproti plodům a kořenu.

NOW extrakt z olivových listů je vyráběn za přísných podmínek kontroly kvality a je standardizován na minimálně 6% oleuropeinu. Extrakt je lepší oproti požívání oliv a oleje, neboť je koncentrovanější a zbavený akcelerátorů stárnutí, jichž je olivovník vydatným zdrojem.

 

Extrakt z listů olivovníku

U všech výrobců je vysoká spokojenost, hodnocení 4,5 z 5
• snižuje kardiovaskulární riziko, jako je ateroskleróza
• snižuje krevní tlak
• pomáhá při léčbě cukrovky 2. typu
• podporuje hubnutí
• bojuje s herpesem
• používá se při infekci kandida
eliminuje volné radikály
zvyšuje imunitu
snižuje zánět
zabraňuje rakovině

Léčí cukrovku 2. typu

Studie na zvířatech s extraktem z olivových listů u cukrovky typu 2 (inzulínové rezistence) zjistil, že olejový extrakt z olivových listů může pomoci zlepšit sekreci inzulínu v buňkách, a dále:

snížit hyperglykémii
snižuje hyperinzulinémii (příliš mnoho inzulínu v krvi)
snižuje hladinu glukózy v krvi, plazmatický malondialdehyd
stejně jako známky oxidačního stresu (škodlivých volných radikálů)
snížit hladinu cholesterolu

 

Pozitivní účinky hydroxy tyrozolu obsaženého v olivovníku

Ze studia 10 látek určených pro léčení mitochondriálních onemocnění vyplynulo, že právě hydroxytyrozol je nejúčinnější u degenerativních onemocnění.  

Hydroxytyrosol chrání před oxidačním poškozením současnou aktivací mitochondriální biogeneze a detoxikačních enzymových systémů fáze II v epitelových buňkách retinálního pigmentu u makulární degenerace. Příznivě účinkuje i u metabolického synromu a cukrovky.

Olive leaf extrakt je přirozeným zdrojem wellness s terapeutickými vlastnostmi, které jsou:

1. gastroprotektivní (chrání trávicí systém)

2. neuroprotektvní (chrání centrální nervový systém)

3. antimikrobiální (inhibuje růst mikroorganismů)

4. antikarcinogenní (snižuje riziko rakoviny)

5. protiánětlivé (snižuje riziko zánětu)

6. inantociceptivní (zmírňuje bolestivé podněty)

7. antioxidační (zabraňuje oxidaci nebo poškození buněk)

 

Navrhované využití
Vezměte 1 kapsli 1 až 3krát denně podle potřeby.

Další ingredience
Celulóza (tobolka), stearát hořečnatý (rostlinný zdroj) a oxid křemičitý.

Není vyrobeno z kvasinek, pšenice, lepku, sóji, mléka, vajec, ryb, měkkýšů nebo stromových ořechů. Vyrábí se v zařízení GMP, které zpracovává další složky obsahující tyto alergeny.

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Veg Capsule
Amount Per Serving %Daily Value
Olive Leaf Extract (Olea europaea) (Standardized to min. 6% Oleuropein) 500 mg *
* Daily Value not established.

 

Vytvořeno 22.12.2019 – 27.1.2020

[Celkem: 1    Průměr: 5/5]