Popis

• Botanika/bylinky ověřené bez GMO
• Tradičně se používá k podpoře trávení a podpoře oběhu
• Vegetariánsko-veganské – Košer
• Rodinný podnik od roku 1968
• Kvalita GMP zajištěna

 


recenze
k tomuto výrobku
M

 

Kajenský pepř (Capsicum annuum) byl používán jako potravina tradičními bylinkáři po tisíce let. Horká a kořeněná chuť kajenského pepře je dána především složkou známou jako kapsaicin. Moderní vědecké studie ukázaly, že konzumace Cayenne nay7van0ho tak0 pepperoni nebo chilli může přispět k podpoře kardiovaskulárních a trávicích funkcí.

81% hodnotitelů, kteří dali výrobku 5 hvězdiček, si pochvalují pžedevším tyto schopnosti kapsaicinu
rychlejšímu spalování tuků
zlepšené prokrvení včetně zlepšení paměti
zmírňování zánětů a prohřívání ztuhlých kloubů
snižování krevního tlaku a
zahánění chuti na cigaretu

 

Navrhované využití
Užívejte 1 kapsli 2 až 4krát denně, nejlépe po jídle.

Další ingredience
Hypromelóza (celulózová tobolka).

Nevyrábí se z kvasnic, pšenice, lepku, sóji, kukuřice, mléka, vajec, ryb, měkkýšů nebo stromových ořechů. Vyrobeno v zařízení GMP zpracovává další složky obsahující tyto alergeny.

 

 

Obsažené látky
Velikost porce: 1 kapsle
Množství na porci % denní potřeby
(Capsicum annuum) (Fruit) (40,000 heat units) 500 mg **
** Doporučená denní dávka (DDD) není stanovena

 

Vytvořeno 19.9.2021 – 17.10.2021