Popis
• Botanika/bylinky ověřené bez GMO
• Tradičně se používá k podpoře trávení a podpoře oběhu
• Vegetariánsko-veganské – Košer
• Rodinný podnik od roku 1968
• Kvalita GMP zajištěna
Kajenský pepř (Capsicum annuum) byl používán jako potravina tradičními bylinkáři po tisíce let. Horká a kořeněná chuť kajenského pepře je dána především složkou známou jako kapsaicin. Moderní vědecké studie ukázaly, že konzumace Cayenne nay7van0ho tak0 pepperoni nebo chilli může přispět k podpoře kardiovaskulárních a trávicích funkcí.
81% hodnotitelů, kteří dali výrobku 5 hvězdiček, si pochvalují pžedevším tyto schopnosti kapsaicinu
rychlejšímu spalování tuků
zlepšené prokrvení včetně zlepšení paměti
zmírňování zánětů a prohřívání ztuhlých kloubů
snižování krevního tlaku a
zahánění chuti na cigaretu
Navrhované využití
Užívejte 1 kapsli 2 až 4krát denně, nejlépe po jídle.
Další ingredience
Hypromelóza (celulózová tobolka).
Nevyrábí se z kvasnic, pšenice, lepku, sóji, kukuřice, mléka, vajec, ryb, měkkýšů nebo stromových ořechů. Vyrobeno v zařízení GMP zpracovává další složky obsahující tyto alergeny.
Obsažené látky | ||
Velikost porce: 1 kapsle | ||
Množství na porci | % denní potřeby | |
(Capsicum annuum) (Fruit) (40,000 heat units) | 500 mg | ** |
** Doporučená denní dávka (DDD) není stanovena |
Vytvořeno 19.9.2021 – 14.2.2023
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.